Exista pavilioane( corturi) si exista A.TENT.O

Aceasta este propunerea noastra – nu vindem un cort, ci va oferim un A.TENT.O – singurul produs cu 2 ani garantie pentru pavilion, materiale si accesorii.

PRODUSE PENTRU „PROMO” SI EVENIMENTE - IMPORT GERMANIA

IDEALE PENTRU PROMOVARE IN CADRUL TARGURILOR SI EXPOZITIILOR, A EVENIMENTELOR DE FIRMA, PETRECERI PRIVATE, ETC - GAMA VARIATA DE CORTURI – PAVILIOANE – STANDURI –TEJGHELE – PANOURI - BANNERE - STEAGURI – BEACH BANNERE - ALTE MATERIALE PROMOTIONALE!!!

Pavilioane evenimente diverse – prezentari firme, promovari, nunti, botezuri, party-uri, lansari de produse – precum si corturi pentru depozitare si chiar productie, produse in Germania conform DIN – normele germane de calitate. Livrate in toata lumea de catre partenerii nostrii din Germania, firma noastra va ofera luxul de care aveti nevoie acolo unde nu exista cladiri sau constructii. Sistemul simplu de montare da posibilitatea reducerii timpului necesar pregatiriilor, astfel ca va ramane mai mult timp pentru a programa alte activitati ale afacerii dvs. Cu ocazia targurilor, a expozitiilor si nu numai, compania Dvs. se bucura de mai multa atentie si devine mult mai vizibila gratie materialelor promotionale deosebite: Expand si Circle Flags, tejghele, bannere, suporturi pentru pliante etc. Aceasta este propunerea noastra – nu vindem un cort, ci va oferim un A.TENT.O – singurul produs cu 2 ani garantie pentru pavilion, materiale si accesorii. Montaj in mai putin de 2 minute de catre 2 persoane, rezistenta la intemperii, personalizat, folositor in 1001 de posibilitati, compact si usor de transportat. Nu aveti nevoie de unelte sau scule pentru montare, poate fi folosit atat Indoor cat si Outdoor. Materiale de calitate superioara – rezistent la vant si ploaie, protejeaza de frig sau caldura, usor de curatat. Suport metalic din duraluminiu – usor de montat si rezistent la montari si demontari repetate; imbinari din fibra de sticla rezistente la frig si caldura, disponibil in 2 profile (30mm sau 40mm).

Va aducem cel mai nou produs de pe piata promovarii firmelor si afacerii dumneavoastra – FLY BANNER – BEACH BANNER – BEACH FLAG – un produs cu care aduceti un suflu nou si va afisati „ sigla firmei’’. Oriunde doriti il puteti instala sau transporta foarte lejer datorita gentii in care isi are locul foarte cuminte acest nou produs. Puteti foarte usor sa schimbati imaginea firmei doar prin inlocuirea printului de pe acest banner. Poate folosit atat Indoor cat si Outdoor. Capteaza atentia standului sau firmei dvs oricarui client care il vede si totodata ramane tiparit in mintea acestuia. Produse confectionate din materiale de calitate superioara. Il puteti comanda in diferite variante si marimi pana la 4,5m inaltime.. Pentru corturile de mari dimensiuni sistemul de sustinere, al produselor noastre, este din metal sub forma de teava patrata zincata, cu inaltime la streasina de 3,90 m si cu o distanta intre stalpi 5 m. Inaltimea la varf a cortului este de 7,5 m. Prelata de acoperire si peretii sunt confectionati din PVC de culoare alba, de 650 g / m², greu inflamabile si rezistente la apa si razele solare. Profilul stalpilor este : 234 / 100 / 3,9 mm.

NOU!!! – OFERIM SERVICII DE INCHIRIERE PENTRU TOATE PRODUSELE NEPERSONALIZATE – DEPOZITARE LA SEDIUL NOSTRU A PRODUSELOR PERSONALIZATE!!!

Exista pavilioane( corturi) si exista A.TENT.O

NU EZITATI SA NE CONTACTATI – ?MPREUNÃ PUTEM DEZVOLTA AFACERILE NOASTRE!!!

                =  Pt. detalii sunati la 0729 - 29 45 45 sau 0729 - 28 22 22 =  

             ©  Toate materialele si imaginile sunt proprietatea Hoba Ecologic Air System sau a partenerilor nostri  ©

                              

               

 

                                                                 BACK TO HOME                                                                                                       Copyright ® Hoba Technic ® 2009