Incalzire cu energie electrica - comfort si beneficiu !!!

- Suntem specialisti in sisteme de incalzire inovative, complete si foarte eficienteproduse cu un design atractiv. - Prioritatile noastre sunt: comfortul, sanatatea, reducerea costurilor si ecologie – totul pentru client , pentru voi. - Continua dezvoltare a tehnologiei, designul si de curent, si mai nou sistmele complexe de inregistrare a curentului consumat, ne ajuta sa stim in fiecare secunda, ora, zi, saptamana cat este consumul real al instalatiei (sistemului) si costul acestui consum. Sistemul nostru modern si foarte eficient, de incalzire electrica, bate de departe celelalte sisteme, deoarece acesta nu este supus cresterilor de preturi pe care le inregistreaza incalzirea pe gaz sau cu alti combustibili. Compararea costurilor arata:   CU SISTEMUL DE INCALZIRE ELECTRICA SE ECONOMISESC BANI. BANII VOSTRII !!!

Curentul ca sursa de energie: Marile concerne petroliere estimeaza ca pana in 2014 va fi consumata peste jumatate din cantitatea de zacamant a lumii, acest lucru va favoriza folosirea tot mai mult a tehnologiei conventionale. Cresterea accelerata a consumului de gaz si zacamant petrolier duc la preturi ridicate de vanzare ( cost). Mai mult, datorita cresterilor de preturi, in viitorul apropiat prin realizarile tehnologiei sunt necesare alegerea de alternative la sistemele existente. Curentul se va produce in proportie de 90% din carbuni, puterea vantului si hidrocentrale. Materii prime care sunt inca disponibile pentru mii de ani de acum incolo. Prin sistemul de incalzire de la HOBA TECHNIC participati indirect si la protejarea mediului si la protectia preturilor. Comparatia intre costuri da castig de cauza indubitabil incalzirii prin curent.

Comparatie - Un test comparativ al preturilor   -   Cheltuielile de incalzire sunt calculate luand in consoderare toate costurile de la montaj si pana la cele anuale dupa darea in folosinta a sistemului. Astfel dupa constatarea necesitatilor de incalzire, trebuie sa luam in considerare pretul combustibilului de ardere, depozitarea lui precum si costul energiei colaterale. Urmatorul punct este calcularea capitalului de investit in instalatia de incalzire - tevi, radiatoare, termostate, robineti, tinand cont de suprafete si distributia caldurii. Costurile de intretinere a instalatiei este un alt cost ( factor ) de care trebuie tinut cont - curatare instalatie, cos de fum, achizitia combustibilului. La sistemul HOBA TECHNIC aveti doar doua costuri - ACHIZITIA si PLATA CURENTULUI CONSUMAT.

Fapt. Concluzie  -  Fiecare sistem de incalzire are din punct de vedere ecologic, al mediului, sau a politicii energiilor, aspecte care trebuiesc considerate inainte si dupa utilizare. Daca astazi sunteti in situatia de a decide asupra unui sistem de incalzire tineti cont de toti factorii prezentati mai sus. Va doriti un sistem comfortabil - cu costuri minime de instalare si intretinere - atunci sistemul de incalzire electric este SOLUTIASi pe deasupra si mai placuta la vedere!

Calorifere din marmura si granit  -  La fel cum razele soarelui se fac simtite pe piele, astfel razbat si radiatiile calde ale radiatorului de marmura de la HOBA TECHNIC. Puteti asemana aceasta caldura cu cea radiata de soba sau semineul in plina functiune. Cu caloriferul de marmura de la HOBA TECHNIC obtineti o temperatura optima de la podea pana in tavan. Aceasta senzatie deosebita este datorata valului de caldura din camera careva invaluie direct precum razele soarelui. Prin utilizarea caldurii radiante directe veti simti mai mult comfort folosind mai putina energie decat la caloriferele conventionale.

Incalzire bipolara in pardoseala  -  poate fi asezata peste sapa din beton, sub placile de gresie , alte placi de pardoseala si chiar si sub parchet,sau intre podeaua de lemn si covorul sau mocheta din camera. Oricat de frumoasa sunt placile de gresie, raceala lor ne fac sa nu le mai dorim. Acest lucru incercam sa-l eliminam noi cei de la Thermotec, oferindu-va placerea unui placi de gresie calde la fel ca, caldura unei sobe din podea. Puteti regla caldura pentru a va oferi exact comfortul dorit. Pentru comfortul optim in baie, bucatarie, living sau terasa, peste tot unde este  pardoseala rece.

                 ©  Toate materialele si imaginile sunt proprietatea Hoba Technic sau a partenerilor nostri  ©

                                                            

                                                      = Pt. detalii sunati la 0720 - 28 22 22 sau 0729 - 29 45 45 = 

 

  Copyright ® Hoba Technic ® 2009   BACK TO HOME