VECTAIR SYSTEMS – Eficacitatea dotarii spatiului interior.

                 

Airoma si Micro Airoma odorizante automate – ideale pentru o mare varietate de locatii, pentru prospetime instant si combaterea mirosurilor neplacute.

 

Omniscient sistem de odorizare pentru spatii mari – sistemul asigura odorizare continua si consistenta in spatii interioare mari, creand o experienta pozitiva in locatii ca sali de sport, receptii si hoteluri.

 

Safeseat – igienizarea suprafetelor si a colacului de toaleta.

Chiar si suprafetele care par curate adapostesc un numar mare de bacterii daunatoare. Safeseat este usor de folosit si asigura posibilitatea curatarii si igienizarii eficiente inainte de folosire a suprafetelor cum ar fi colacul de toaleta.

 

Sanitex dozator pentru sapun – disponibil cu pompa pentru lichid, spuma sau spray, dand utilizatorului libertatea de a alege tipul de sapun dintr-un dozator universal.

 

 

Babyminder masute pentru schimbat scutece – instalarea unui dispozitiv Babyminder ofera parintilor o posibilitate sigura, convenabila si igienica de schimbat scutece in locatii departe de casa. Scaunul de siguranta Babyminder este de asemenea disponibil pentru a asigura parintilor mijloace de a stapani (retine) copilul in timpul activitatilor efectuate departe de casa. Instalarea gamei Babyminder demonstreaza angajamentul fata de vizitatori si de relatiile cu clientii, imbunatatind perceptia asupra calitatii unei institutii si marind probabilitatea reinnoirii vizitei.

 

Quadrasan dozator pentru toalete – functioneaza in continuu pentru a asigura curatenia, igienizarea si lipsa mirosului in toalete. Sunt disponibile optiuni chimice sau biologice de schimb.

 

Femcare sistem dispensare produse igiena intima  – acest produs cu design subtire si fatada curbata asigura instalarea chiar si in cele mai mici spatii.

 

Airvex uscator pentru maini cu aer cald – foarte eficient, desi compact si de dimensiuni mici

                             

                                                       Pt. detalii sunati la 0729 - 28 22 22  -

©  Toate materialele si imaginile sunt proprietatea Hoba Technic sau a partenerilor nostri  ©

                                             Copyright ® Hoba Technic ® 2009