Alco Control Europe – Precizia masurarii

Formula pumnului in gura: “ 2 pahare de vin respectiv 2 halbe de bere ( 0,5L) contin circa 0,8‰ si : omul consuma intr-o ora 0,1 Promille alcool in sange, acest lucru nu poate fi insaturat cu o ceasca de cafea sau un dus! – Este adevarat?

“ Aparatul dumneavoastra nu este bun – nu poate fi adevarat cat indica” . Tot mereu apar intrebari, cum ar fi ca aparatul nu indica corect deoarece la 3 halbe de bere indica mereu sub 0,5‰.

IMPORTANT:    Nu exista alcoolemie la fel la toata lumea! – Fiecare persoana reactioneaza diferit la alcool!

Trebuie avut in vedere individual cat alcool preia fiecare organism in parte si cat de repede il elimina. Urmatorii factorii sunt importanti:

   1. Sexul      2. Varsta      3. Greutatea corporala      4. Consumul de alcool      5. Alimentatia zilnica      6. Timpul in care se consuma alcoolul       7. Tipul bauturilor consumate ( Grad alcoolemiei)      8. Starea de sanatate ( Bolile, medicamentatia, consumul de droguri)        9. Starea psihica ( stress, oboseala)

Important:  va recomandam inainte de a utiliza aparatul AlcoScan sa consumati un pahar cu apa si sa faceti testul dupa cel putin 20 minute dupa ultimul consum de alcool. Doar asa se poate masura cu exactitate alcolemia. Va recomandam sa recalibrati aparatul AlkoStar dupa 6-10 luni, in functie de utilizare. Aparatul va functiona si fara recalibrare – dar va deveni din ce in ce mai imprecis in masuratori.

DE CE SA CUMPARATI DE LA NOI?

Garantia celui mai bun pret:  Gasiti acelasi produs in alta parte la un pret mai mic, atunci veti primi acelasi pret si de la noi (va rugam sa tineti cont de toate caracteristicile produsului, producator si serviciile oferite de concurent).

Service de neinlocuit:   Va oferim consultatie gratuita atat inainte cat si dupa achizitie! Desigur preluam si toate obligatiile in ceea ce priveste reparatia, testarea si recalibrarea produselor achizitionate de la noi.

Livrare imediata:   95% din produsele noastre sunt pe stoc si pot fi livrate in urmatoarele 24 ore de la comanda sau dupa achitarea facturii.

Cumparati direct de la producator:  Datorita achizitiei directe – de la producatori – fara intermediari, putem sa va oferim cele mai bune preturi clientilor nostrii.

50.000 Clienti multumiti:  Peste 50.000 clienti au achizitionat de la noi si au fost multumiti de calitatea si serviciile oferite.

Toate costurile – pretul, transportul, termenul de livrare – si restul conditiilor sunt transparente:   Produsele noastre sunt prezentate cu pretul, costurile de transport si termenele de livrare.

Cel mai mare furnizor de alcooltestere din Europa:    ACE este cel mai mare furnizor de specialitate din Europa cu cele mai mare sortiment de produse.

Calitate verificata:    Toate alcooltesterele noastre sunt inainte de livrare, calibrate, controlate, si indeplinesc toate normele si directivele din domeniu – CE, T?V, RoHS.

Cumparati de la „Profesionisti”: ACE este Profesionistul in alcooltestere – toate specialitatile. Cei care cumpara produse ACE, cumpara direct de la Specialist.

Excluderea de orice raspunderi:

Producatorul, importatorul sau distribuitorul nu isi asuma raspunderea ca urmare a deciziei utilizatorului de a conduce autovehicule si de cauzele acestui fapt. Acest aparat nu poate decide daca o persoana este capabila sa conduca un autovehicul sau sa manipuleze un utilaj. Fiecare

este raspunzator pentru reflexele si capacitatea sa de a conduce autovehicule sau utilaje.

 Pt. detalii sunati la 0729 - 29 45 45, sau 0729 - 28 22 22

©  Toate materialele si imaginile sunt proprietatea Hoba Technic sau a partenerilor nostri  ©

                            = TOATE APARATELE ALCOOLTEST AU ACUM 24 LUNI GARANTIE!!!=

 
banner=special.gif">                BACK TO HOME                         Copyright ® Hoba Technic ® 2009