Saltele uz medical si ingrijire de la JARVEN – import Suedia - ***Import direct – Reprezentant Romania***                                                             

Lentex® - Economisiti timp, bani si munca cu saltelele de la Jaerven                             

Pregatiti patul pentru pacient si  economisiti bani

Saltelele medicale de la Jarven sunt unice pe piata datorita materialului impermeabil care le imbraca si care este patentat si brevetat - Lentex®.. In sistemul de ingrijire modern, reducerea costurilor prin achizitia de produse de foarte buna calitate, este o nevoie a tuturor celor din bransa. Scoaterea huselor de pe saltea si curatirea ei necesita munca in plus pentru personalul medical, precum si costuri  suplimentare cu achizitia de aparatura de curatat si a personalului aferent. Precum si a inca unui rand de huse pentru inlocuire in timpul curatirii. Folosind saltelele igienice de la J?rven, cu suprafata de protectie din Lentex toate aceste probleme vor fi eliminate deoarece saltele noastre pot fi curatate direct pe pat. Suprafata adeziva de Lentex va aduce cele mai mari economii prin reducerea costurilor  de intretinere. Acest lucru face din saltele noastre – JARVEN - liderul mondial .

Cu 25 ani in urma am inventat salteaua igienica. Lentex® - este aplicat pe suprafata saltelei acest lucru ofera un rezultat foarte bun prin maxim de confort.

Suprafata unica de LENTEX fara capse sau fermoare. Este suprafata unica si acopera intreaga suprafata a saltelei fara a folosi capse sau fermoare. Lentex este ceea mai buna protectie din lume care nu face cute la indoirea saltelei.

STIRE: toate saltelele Jarven sunt acoperite cu unicul Lentex.

Ceea mai importanta caracteristica a saltelelor igienice Jarven este greutatea unica - numai 200grame.

Suprafata foarte flexibila a Lentex®-ului permite corpului sa se intinda fara restrictii, salteaua are abilitatea de a reduce semnificativ presiunea saltelei asupra pielii.

Lentex® - argumente puternice pentru greutatea mica a saltelei Lentex este ceea mai subtire optiune pentru acoperit salteaua facand acest produs unic si totodata si salteaua in sine. Lentex vine  din latinescul LENTUS – inseamna elastic, usor si flexibil. Husa din Lentex este cel mai flexibil materila din lume cu o elasticitate de peste 600%. Studiile arata ca Lentex scade presiunea expusa corpului cu mai mult de 25% in comparatie cu alte produse. Lentex creste comfortul pacientului, reduce presiunea asupra corpului si elimina prin aceasta riscul de a aparea echimoze.

Evitarea umiditatii in interiorul saltelei. Umiditatea din interiorul unei saltele este un excelent mediu pentru dezvoltarea microorganismelor. Din aceasta cauza toate husele si saltelele care permit penetrarea lor vor trebui evitate.

LENTEX - igiena maxima pentru sanatate. Una din functiile principale ale Lentex-ului este acela de a impiedica patrunderea urinei, excrementelor, sangelui, secretii, etc. si absoarberea in saltea. Lentex elimina riscul infectiilor si raspandirea lor fiind usor de curatat si desinfectat. Lentex este aprobat a fi folosit la pacientii care sufera de boli ca MRSA sau alte boli periculoase cu risc mare de infectie, inclusiv TBC. Jarven Healthcare prin produsul sau Lentex a depasit cu mult limita stabilita de forurile internationale care prevad o apasare minima asupra corpului de catre saltea de 500gr/m2 in 24 ore, testele cu Lentex aratand o apasare de numai 300gr / m2 in 24 ore. Saltele igienice de la Jarven cu Lentex garanteaza cel mai inalt nivel de igiena.

Lentex asigura cel mai bun comfort a paturilor de spital. Lentex - suprafata fara cute . Lentex este lipit de suprafata saltelei deoarece , noi am descoperit ca husele formeaza cute care duc la iritarea pielii pacientului.Lentex asigura cel mai bun confort datorita proprietatilor sale unice:

Un excelent microclimat cu salteaua fara sa modifice temperatura.

Reduce presiunea asupra corpului si astfel elimina riscul aparitiei echimozelor

Usor de curatat si desinfectat

Rezistenta mare la intindere

Recomandata folosiri si la cei alergici la praf si polen.

Nu se aprinde

Banda adeziva de Lentex - suprafata de Lentex poate fi reparata, nu este nevoie schimbarea saltelei, deoarece defectul aparut va fi acoperit. Acest lucru este posibil cu banda adeziva de Lentex, un produs special. Acest lucru va salva din cheltuielie dvs. Singurul produs din gama cu 5 ani garantie pentru imbracamintea din Lentex si 10 ani durata de viata Produsele Jarven: Saltele normale( Comfort, Exclusive, Baby si copii, Magma, Soft, Waterlily) si antidecubitus ( Flex si Soft Euroflex) ; Husa igienica RX5; Accesorii banda de reparare; saltele de urgenta( masa de operatii, rescue bag, Transportor-Stretcher, Vacuum, X-ray Table); Asternut pat neinflamabil; saltea pentru scaun dus sau pat dus.

              = Pt. detalii sunati la 0729 - 29 45 45 =

 ©  Toate materialele si imaginile sunt proprietatea Hoba Ecologic Air System sau a partenerilor nostri  ©

                                   

                    

                    ;                                                                                      BACK TO HOME                                                                                                                   Copyright ® Hoba Technic ® 2009